Familjen

Jag har en stoor familj med biologiska barn och 4 bonusbarn och 4 bonusbarnbarn! Och en fantastiskt fin man i mitt liv, Janne.

Mina biologiskt egna barn är Simon -91, Evelin -93 och Michaela -95. De är min största glädje i livet och jag är en mycket stolt mamma.

Simon -91 Har gått en datalinje och är för tillfället arbetslös.Han är en "djup" kille som gillar diskutera livets stora frågor. Är också väldigt allmänbildad (vem han nu ärvt det ifrån - inte är det mig...) och kan en massa konstiga saker tex i historia och hur myrornas sociala liv fortgår.....

Evelin93 Går på målarlinjen och tar studenten nu i juni. Eve är en tjej som gillar att ha mycket om sig i livet. Allt från fest till fiske och jakt. Där i mellan kompisar, hundar (Flätan är hennes egen) rida ibland, teckna, fotboll mm.

Michaela Är den av mina barn som valt att utveckla musik-ådran. Hon går första året på musiklinjen. Hon läser mycket, har sin hund Kiara och sin pojkvän Sonny. Hon rider gärna också, särskilt när hon har sällskap.

Jimmy -80, är mina barns storebror och mitt första bonusbarn. Han har en stor plats i mitt hjärta då han bara var 9-10 år när jag träffade hans pappa Sören. Jag är innerligt tacksam mot hans härliga mamma som tillåtit Jimmy att vara även mig och sina småsyskon nära. Han är sambo med en rar tjej, Carro. Nu har de fått en dotter, Hilde , som är söt som socker!

Marcus -83, är Jannes äldste son. Han är en härlig kille jobbar som larmtekniker(heter det så?). Han har tre barn tillsammans med fina Johanna G, finingarna Lucas Oliver och Emil!

Tobias -85, är Jannes näst äldste son! Ja, även hans näst yngste också!!! En go kille som arbetar som kock. Han bor tillsammans med trevliga Johanna L och lilla söta taxen Cindy!

Johan -91, Jannes minsting. Han är en charmig kille och han har gått skogsutbildningen och har nu eget företag. Han bor tillsammans med glada Louise och kaninen Natascha! Johan har också växt upp med mig, så vi känner varann väl!

Andra viktiga personer i mitt liv:

Har turen att ha en mamma i livet. Hon bor på vår barndomsgård Djulpan. Hon bakar vare sig hon behöver eller inte, brukar vara med oss på semestrar (sedan pappa dog -95), har humor och ställer upp med ett handtag när hon kan. Hon gillar spela kort allra bäst och har ett rikt socialt liv!

Har en lillebror, Jörgen. Träffar honom tyvärr sällan då han inte bor härikring men vi har ju telefon så vi hörs ofta! Han gör saker som gör att det är lätt att hålla sig för skratt men också tvärtom. Han och jag är nog mest lika i sättet på Ett sätt. Han har en söt och mycket förståndig (efter faster...) dotter Engla, -05, en sprallig och glad bonusdotter Amanda -99 och en trevlig och härlig särbo; Jessica.

Har även begåvats med en halvtokig syster, Ingela. Vi är inte så lika i sättet men kompletterar varandra. Hennes familj består av lugna och trygga sambon Andreas. Tror inte det finns någon snällare människa än han. De har en underbar son Sam, som moster gör allt för att skämma bort.....För det mesta mot föräldrarnas vilja...... Numer träffs vi sällan trots nära avstånd, men vi har aldrig tråkigt i varandras sällskap. Hittar gärna på tokigheter - både planerade och inte.....

Jag har också förmånen att ha 2 "gamla" vänner, Ann-Louice och Agnetha, som alltid finns där för mig.
Ann-Louice´s barn, Johan, Gabriel och Amanda, känns nästan som mina egna då vi haft varandras barn mycket under uppväxten.
Agnetha och jag födde barn på samma dag så hennes Henrik är lite speciell för mig men även hennes andra barn, Andreas och Michael känner jag för. Det blir ju så när man som vänner växt ihop under många år.

Andra viktiga personer i mitt liv; farfar och Axel, båda i en skönare värld. Axels kvinna Vivan som vi träffar ibland och som tillsammans med Axel ställt upp mycket för mig. Kära Solveig och Sven Olov, som förstått mig, stöttat och funnits för mig både under uppväxten och nu. Icke att förglömma Inger och Arne, som är stand in i allt! De är som extra mamma och pappa, far- eller morföräldrar till mina barn, hundvakt, bakar och hjälper till med alla möjliga sorters praktiska saker som jag inte själv hinner eller kan. Ställer alltid upp. De har också öppnat sitt hem för min förra hund Shadow när hon beslutade sig att hon minsann ville bo hos dem istället! Numer bor också vår gamla katt Kissungen hos dom.

Alla här ovan (och många fler) ger mig så mycket på olika sätt, och jag känner mig glad och lyckligt lottad över dem allihop!

 

Hem