Djuren

 

Vi har 6 katter och 2 ankor på gården.

Katterna

Först ut är världens äldsta kissunge som heter just Kissungen. Fast egentligen heter hon Zelda, född 2001. Det är från början Simons katt.

Syster till henne är Nuttan, kallad Nutt Plutt som är född 2001. Nuttan är Michaelas katt. Sedan har hon två kattungar som föddes 2002.

De heter Pyttan Pettson och Skorpan även kallad skrikapan av min syster. Pyttan är min egen katt, och Skorpan är Evelins katt.

Sedan tog vi han om en av Johans mammas katter som heter Tvåan, men kallas Kissan. Kissan är Johans katt.

Och så tillkom vår Sall Rally. Som är helt och hållet husses bortskämda katt. De ska jaga flugor i hop, äta i hop och göra allt tillsammans. Hon vet när han kommer hem från jobbet, då kommer hon direkt fram!

Ankorna

Tisdagen den 2 juni fick vi samtal från barnens pappa Sören att det var en ensam Anka som sökte hem och en ny fru! Frun hade blivit rävmat och han kände sig ensam. Sören tänkte på mig då jag älskar ankor, och har haft det förut och det är underbara djur!

Sagt och gjort så bestämdes det att han skulle flytta till oss! Syrran Ingela ringde en annan Ingela som hade en fin ankfru tillsalu. Egentligen inte, men hon är sådan djurvän att det är klart vi fick köpa en. Tack för henne!

Vi hämtade lilla Dagny/Ingrid på onsdag kvällen! De bor ännu inne för att lära känna varandra och sedan ska de få gå ut och gå på gården. De har ju en damm att simma i, så jag gissar på att det blir populärt för dem!

Ett par bilder på dem! Vårt ankpar!

Bilderna tagna av Ingela Karlsson

Hem